11 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης

11 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης

11 χρόνια στο τιμόνι του Θρύλου, γεμάτα τίτλους και διακρίσεις.

Ένας φτασμένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος που αγαπάει απίστευτα πολύ τον Ολυμπιακό και τον έχει γιγαντώσει επί των ημερών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέλαβε σα σήμερα πριν 11 χρόνια τις τύχες της ομάδας.

Μια χρυσή εποχή έκλεισε (επί Σωκράτη Κόκκαλη), μια ακόμα χρυσή άνοιξε (επί Βαγγέλη Μαρινάκη). Μια εποχή με τίτλους, ρεκόρ, διακρίσεις που αριθμεί 11 χρόνια και συνεχίζεται…

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δε σταματάει να ονειρεύεται και θα επενδύσει για να δει τον Θρύλο ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη και βέβαια να συνεχίζει να είναι στην κορυφή της Ελλάδας.

Φυσικά αυτή την ιστορική και χαρμόσυνη μέρα υπήρξαν και τα ανάλογα ποσταρίσματα, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του:

2010-2021: 11 χρόνια επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας, 11 χρόνια τίτλοι, ρεκόρ και διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Καραπαπάς. Πόσταρε φωτογραφία του προέδρου με το μήνυμα:

11 χρόνια υπερηφάνειας και δόξας! Και τα καλύτερα έρχονται.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Ερασιτέχνη:

Σαν σήμερα, το 2010, μπήκαν τα πιο γερά θεμέλια στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί εγγύηση για την κυριαρχία του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.Σε δύσκολες περιόδους και μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις, ο Ερασιτέχνης όχι μόνο δεν λύγισε, αλλά γιγαντώθηκε!Έντεκα χρόνια μετά, οι 88 τίτλοι στα ομαδικά – εκ των οποίων 6 ευρωπαϊκοί και οι 79 στα ατομικά αθλήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, φέρουν την υπογραφή του και μοιάζουν μόνο η αρχή…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση