Ποιοι είμαστε;

Κάποιοι από εσάς μας γνωρίσατε από τη σελίδα μας στο Facebook, ΘΡΥΛΕ μου είσαι η ζωή. “Αγκαλιάσατε” την προσπάθεια που ξεκινήσαμε εκεί τον Μάρτη του 2020 και ελπίζουμε να κάνετε το ίδιο με το www.thrilemou.gr. Επειδή όμως οι περισσότεροι θα μας γνωρίσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας, πάμε να συστηθούμε. Είμαστε τρεις άνθρωποι που αγαπάμε τον Ολυμπιακό και μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μας. Οτιδήποτε γράφουμε γίνεται πάντα με αυτό το γνώμονα, μακριά από εμπάθειες, σκοπιμότητες και “γραμμές”. Μοναδική μας “γραμμή” ήταν, είναι και θα είναι η αγάπη μας για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Στο www.thrilemou.gr θα διαβάζετε έγκαιρα και έγκυρα νέα για τον Ολυμπιακό, εκπληκτικά θέματα/αφιερώματα, κορυφαίες συνεντεύξεις και απόψεις χωρίς…φόβο και πάθος. Όλα αυτά πλαισιωμένα από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους και είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Ξεκινάμε με τον Ηλία Σπάθα που θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις, το VAR και ό,τι σχετίζεται με τη διαιτησία. Και ολοκληρώνουμε με τον χρονογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό στον Overfm Δημήτρη Μαχαίρα που θα μας ταξιδεύει στο χρόνο με ιστορικές αναδρομές από το παρελθόν του Ολυμπιακού. Ολοκληρώνουμε είπαμε; Προς το παρόν και μόνο, αφού πάντα θα ψάχνουμε τρόπους να εξελισσόμαστε και να σας εκπλήσσουμε, κάνοντας ταυτόχρονα πιο ολοκληρωμένη την ενημέρωσή σας μέσα από το site μας.

Με εκτίμηση,

οι συντάκτες του www.thrilemou.gr

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πάντα στην πρώτη γραμμή, σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και χτίζουν το περιεχόμενο του αγαπημένου σας website.

Δημήτρης Μαχαίρας

Ο Δημήτρης Μαχαίρας, ραδιοφωνικός παραγωγός και χρονογράφος, μας ταξιδεύει στο χρόνο με ιστορικές αναδρομές από το παρελθόν του Ολυμπιακού.

Βασίλης Πετρακόπουλος

Ο Βασίλης Πετρακόπουλος πάντα θα γράφει αλήθειες. Όσο κι αν πικραίνει τους άλλους, αυτιά δε χαϊδεύει!

Red Supporter

Σχόλια, ρεπορτάζ και μπόλικη τροφή για σκέψη. Όλα στο... κόκκινο!

Αργύρης Π.

Ο Αργύρης Π. σκέπτεται, αναλύει και αρθρογραφεί με τη δική του πένα και διεισδυτική ματιά οτιδήποτε αφορά τη μεγάλη μας αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Στέλιος Κούλης

Ο Στέλιος Κούλης καταθέτει την άποψή του χωρίς δογματισμό και με καθαρή ματιά για την επικαιρότητα του Ολυμπιακού μας.

Ο Ηλίας Σπάθας αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις, το VAR και ό,τι σχετίζεται με τη διαιτησία.