Άφεση τέλος

Άφεση τέλος

Ξεκαθάρισμα παντού λέγεται και πρέπει να γίνει.

Ο ειδικός σε αυτό είναι ο Μαρινάκης διότι αυτός θα πάρει τώρα τον Ολυμπιακό στις πλάτες του και πρέπει να γυρίσει το διακόπτη και να σηκώσει το ρελέ.

Ήττα μεγάλη στον αγώνα με την Χάιφα έχουμε πάει πάσο σε πολλά και πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού, αυτό όμως δεν πάει άλλο έτσι 15,20,30 δεν ξέρω πόσοι αλλά όσοι και αν είναι και βλέπουν τον Ολυμπιακό ως αγγαρεία, ως δουλειά και ως σκαλοπάτι πρέπει να φύγουν άμεσα.

Δεν είναι ο Ολυμπιακός που ξέρουμε αυτός, ο Μαρτίνς έκανε τον κύκλο του και έκλεισε, μας έχει κάνει να χαρούμε να προκριθούμε να νικάμε ομάδες και μας έχει χαρίσει πρωταθλήματα, δυστηχώς  όμως τώρα το πράγμα πάρα έγινε ομολογώ.

Δεν θα εκφράσω την άποψη μου αν πρέπει να φύγει ή όχι ο Μαρτίνς αυτό το ξέρει η διοίκηση ούτε θα γράψω για το θέμα του Φορτούνη και αυτά τα έχω πει αλλά τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν εξ ολοκλήρου.

Κακό ποδόσφαιρο χωρίς φαντασία, κέντρο ανύπαρκτο, επίθεση κακή, επιθετικό ποδόσφαιρο 0, φάσεις 0.

Κάποιοι παίχτες κάνουν ότι θέλουν βγαίνουν για αλλαγή και δεν δίνουν καν το χέρι στον συμπαίχτη που μπαίνει, ποιοι νομίζουν ότι είναι και ειλικρινά διερωτώμαι και ρωτώ σας ήξερε κάνεις πριν σας ανεβάσει επίπεδο ο Ολυμπιακός;

Πάρτε το χαμπάρι εδώ είναι Ολυμπιακός νέτα σκέτα, όσοι δεν αντέχουν να πάνε εκεί που θέλουν ή από εκεί που ήρθαν, γιατί εδώ θέλει κότσια και ψυχή.

Η ερυθρόλευκη είναι βαριά φανέλα ο δαφνοστεφανομένος στη καρδιά είναι πάνω από ένα τόνο.

Εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και μόνο, προχωράμε…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση