Αυτοί οι παίχτες χρειάζονται

Αυτοί οι παίχτες χρειάζονται

Νωρίς έδειξε ο Τικίνιο ότι είναι αφοσιωμένος και έτοιμος για δουλειά.

Ένας παίχτης με τέτοιο χαρακτήρα μόνο καλό θα κάνει και στο σύνολο της ομάδας, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Εργατικός, αφοσιωμένος και ορεξάτος το τρίπτυχο της επιτυχίας για εμένα γενικά για όποιον παίχτη ξεκινήσει έτσι για τη νέα σεζόν.

Αυτός ο κύριος, εν ονόματι Τικίνιο, καταθέτει διαπιστευτήρια πριν ακόμα παίξει και τι εννοώ.

Έχει έρθει μια βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Δηλαδή πρώτο στοιχείο επαγγελματισμού και διάθεσης, παρ’όλο που θα παίξει επίσημο αγώνα μετά από 2 μήνες για να εκτίσει την ποινή που του είχε δοθεί από την προηγούμενη ομάδα του. Δεύτερο καλό στοιχείο επαγγελματισμού είναι ότι θα είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας διαθέσιμος και γι’αυτό διέκοψε τις διακοπές του νωρίτερα.

“Χρωστάει” στον Μαρτίνς κατά κάποιο τρόπο, καθώς αυτός τον ανέδειξε, αυτός τον εμπιστεύθηκε, αυτός τον ξαναπήρε να συνεργαστούν ξανά. Οπότε ο Μαρτίνς είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, όπως όλοι έχουμε δει, δε θα έφερνε στην ομάδα κάποιον παίχτη ο οποίος δε δουλεύει, δεν προσφέρει και είναι βαρύς σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις.

Αυτό που έχει να δείξει τώρα ο παίχτης είναι τα στοιχεία που είναι γραμμένα σε αριθμούς. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Καθόλου εύκολο. Πρέπει να “κολλήσει” στην ομάδα, να δεθεί με τους συμπαίκτες του, να υπάρχει ωραίο κλίμα και ο Τικίνιο να δείξει αυτό που ακριβώς ξέρει καλά.

Γι’ αυτό είναι κατάλληλος και ο Πέδρο Μάρτινς δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να “φτιάξει” τον παίχτη και πόσο μάλλον όταν τον ξέρει και έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Όλα στο γήπεδο θα φανούν και σύντομα αφού θα τον δούμε στα δυνατά φιλικά στην Αυστρία που θα δώσει η ομάδα, αλλά κατά την άποψή μου ο Τικίνιο θα λάμψει με τα ερυθρόλευκα και θα μιλάμε για έναν παίχτη που θα είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση