Αμετακίνητος ο ελληνικός κορμός

Αμετακίνητος ο ελληνικός κορμός

Δύο ακόμα ανανεώσεις για το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού μας.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεχίζει να ανανεώνει τα συμβόλαια των παικτριών που ήταν στο ρόστερ τη σεζόν που τελείωσε. Μετά την πρόσφατη ανανέωση της Αγγελικής Νικολοπούλου, σειρά πήραν οι Διονυσία Αλεξανδρή και Αθανασία Παντελή.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των κοριτσιών: 

“O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας”.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Διονυσία Αλεξανδρή μας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Αποτελεί τιμή και χαρά να είμαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αυτό που ήθελα ήταν να παραμείνω και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε στον Ολυμπιακό, επιτυχίες. Ανυπομονώ για ο νέο ξεκίνημα και εύχομαι σε όλους υγεία”.

 

“O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή. Η  Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας”.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αθανασία Παντελή δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο. Τη χρονιά που μας πέρασε έζησα στιγμές που δεν είχα ξαναζήσει και ανυπομονώ για αυτές που θα έρθουν. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση