Ανοίγουν τα γήπεδα υπό προϋποθέσεις

Ανοίγουν τα γήπεδα υπό προϋποθέσεις

Ανακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Περιμέναμε καιρό, όμως επιτέλους η κυβέρνηση έβγαλε απόφαση για το ποσοστό και τις προϋποθέσεις επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Από τις 15 Ιουλίου λοιπόν σηματοδοτείται η επιστροφή στο πλευρό της ομάδας όσων έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει από covid-19 το τελευταίο εξάμηνο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η πληρότητα των γηπέδων θα φτάνει το 85% της χωρητικότητάς τους.

Επίσης, θα πρέπει να έχουν περάσει 14 μέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ οι ανήλικοι θα μπαίνουν σε γήπεδο με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση: 

“Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους. Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες. Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση