Αριστερό μπακ: Αποκάλυψη τώρα!

Αριστερό μπακ: Αποκάλυψη τώρα!

Ο Στέλιος Κούλης παρουσιάζει τα δεδομένα μέσα από το ρεπορτάζ του thrilemou.gr.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Ρέαμπτσιουκ δε με έχει ξετρελάνει. Φιλότιμος, μαχητικός, καλός στα ανασταλτικά καθήκοντα, επιθετικά όμως είναι σε ρηχά νερά. Αυτός, αντιθέτως, που μου έβγαλε τα μάτια από την εικόνα του στα φιλικά είναι ο Αποστολόπουλος.

Ένα παιδί που παίζει στην ίδια θέση και αποκτήθηκε με εισήγηση Γεωργάτου σημαίνει ότι είναι διαμάντι. Και αυτό σας το είχαμε πει σε μια περσινή εκπομπή μας στην ομώνυμη σελίδα μας στο Facebook.

Ο Αποστολόπουλος έχει να δώσει πολλά και θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ της β’ ομάδας, άρα θα παρακολουθείται στενά από τον Μαρτίνς. Αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα τον δούμε να κάνει ωραία πράγματα και στην πρώτη ομάδα.

Σίγουρα ήθελα να συνεχίσει ο Χολέμπας, όπως και ο Μαρτίνς το ίδιο, αλλά ο Χοσέ στάθμισε αλλιώς τα πράγματα και ο Ολυμπιακός βρίσκεται ως γνωστόν σε αναζήτηση αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ. Σύμφωνα με δικό μας ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς πιστεύει στον Ρέαμπτσιουκ και δεν ψάχνει ποδοσφαιριστή που θα τον “καπελώσει”.

Δεν τον ενδιαφέρει η ηλικία, αλλά τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο παίκτης που θα αποκτηθεί ώστε να μοιραστούν σε κάποιο βαθμό τις συμμετοχές, με προτεραιότητα τον Μολδαβό. Ξαναλέμε, δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή τις εμπειρίες, αλλά με τα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού.

Αν ο Χολέμπας είχε μείνει, θα εξυπηρετούσε ακριβώς αυτό το πλάνο του προπονητή. Θα έπαιζε ο Χοσέ 10-15 αγώνες και άλλους 30 περίπου ο Ρέαμπτσιουκ.

Αυτά βγαίνουν από αποκλειστικές πληφορορίες του thrilemou.gr.

Πάμε τώρα στα ονόματα που ακούγονται ότι ενδιαφέρουν, με πρώτο τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ ο οποίος φαίνεται πως είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος αυτή τη στιγμή. Ο Πικέρες έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022 και προς ώρας δεν υπάρχει συμφωνία.

Εναλλακτικές επιλογές, όπως έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες από το thrilemou.gr, αποτελούν οι Γιόχαν Μοχίκα, Νικολά Γκαβορί και Μοχάμεντ Φαρές. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν σύντομα, καθώς πλησιάζει ο πρώτος αγώνας για τα προκριματικά του Champions League.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση