Χωρίς κίνητρο δεν παίζεις στον Θρύλο

Χωρίς κίνητρο δεν παίζεις στον Θρύλο

Ο Στέλιος Κούλης σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο την επιλογή ομάδας του Μπελχαντά.

Επέλεξε να κλείσει σε άσημη ομάδα, δείγμα παίκτη χωρίς μυαλό για ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος ανακοινώθηκε από μια νεοφώτιστη ομάδα της Τουρκίας εν ονόματι Ντεμίρσπορ.

Δηλαδή είσαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει Champions League και επιλέγεις Ντεμίρσπορ. Δεν περιμένεις καν να εξαντλήσεις τα χρονικά περιθώρια μήπως έρθει πρόταση από μια ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού.

Άρα λοιπόν δεν ονειρεύεσαι καριέρα μεγάλη, δεν έχεις ποδοσφαιρικό εγωισμό, δεν ονειρεύεσαι τα αστέρια, άρα δεν έχεις θέση στον Ολυμπιακό. Ο Θρύλος δε θέλει να έρχονται ή να μένουν παίκτες με το ζόρι, ούτε παρακαλάει κανέναν.

Δε θέλει παίκτες που βλέπουν τον Ολυμπιακό μας σα σκαλοπάτι, ούτε άλλους που η μοναδική τους φιλοδοξία είναι να φουσκώσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Γιατί σίγουρα οι απολαβές του Μπελχαντά θα είναι πολύ καλές για να επέλεξε σχεδόν να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη από το να είναι στον αφρό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο Πέδρο Μαρτίνς ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση δεκαριού μετά τον τραυματισμό Φορτούνη, ο Θρύλος μπορεί να βρει κλάσεις ανώτερους παίκτες από τον Μπελχαντά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση