Χρόνια πολλά Socrates

Χρόνια πολλά Socrates

Σήμερα έχει γενέθλια ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο πρόεδρος των 12 Πρωταθλημάτων (7 σερί), 4 κυπέλλων, 4 νταμπλ και 3 super cup έχει γενέθλια. Όλο το επιτελείο του www.thrilemou.gr του ευχόμαστε ολόψυχα, Χρόνια Πολλά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης απέκτησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Μάιο του 1993, στο τέλος της σεζόν 1992-1993, που ήταν η έκτη σερί χωρίς πρωτάθλημα για την ομάδα του Πειραιά. Επιπλέον η ομάδα αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα και σχεδόν σε κάθε αγώνα του παλαιού σταδίου Καραϊσκάκη σημειώνονταν επεισόδια. Τα πρώτα τρία χρόνια ο Κόκκαλης ασχολήθηκε κυρίως με την οικονομική εξυγίανση, αλλά από τη σεζόν 1996-1997 μέχρι και σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού κυριαρχεί απόλυτα, έχοντας κατακτήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα.

Υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για 17 χρόνια, από τον Μάιο του 1993 ως τον Δεκέμβριο του 2010, καθώς και πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 1991 ως το 2004. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 12 Πρωταθλημάτα, 4 Κυπέλλα, 4 Nταμπλ και 3 Σούπερ Καπ στο Ποδόσφαιρο, καθώς και 5 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 2 Νταμπλ και 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπάσκετ. Παράλληλα, εξασφάλισε καινούριο και σύγχρονο γήπεδο (Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης) και προχώρησε στον εκσυγχρονισμό των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας στο Ρέντη και στην κατασκευή σύγχρονων γραφείων του Συλλόγου στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση