Δεν είναι όνειρο, είναι αληθινό

Δεν είναι όνειρο, είναι αληθινό

Κοντεύει ένα 24ωρο και ακόμα να συνειδητοποιήσω τι ζήσαμε…

Ο Θρύλος είχε ραντεβού με την ιστορία ήταν…Άγγλος στην ώρα του. Σαν έτοιμος από καιρό πέρασε από πάνω από την Άστον Βίλα με ένα σκορ που είναι σχεδόν πλασματικό. Το 2-4 θα μπορούσε άνετα να ήταν 2-5 ή 2-6 με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες.

Αν τυχόν κάποιος από εσάς δεν έχει δει το ματς, του ξεκαθαρίζω ότι δε γράφω με ερυθρόλευκα γυαλιά ούτε είμαι σε οπαδικό παροξυσμό. Είναι ακριβώς αυτό που είδαμε στο χορτάρι του Villa Park.

Ποιος να το’λεγε όταν έγινε η κλήρωση ότι ο Θρύλος θα υποδεχόταν τη Βίλα με σκορ πρόκρισης υπέρ του. Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός δεν είχε προβλέψει την ξεκούραστη 4άρα στην έδρα της 4ης ομάδας στην Premier League.

Κι όμως ο Θρύλος του “μισότρελου” Μεντιλίμπαρ το έκανε πραγματικότητα. Γιατί τον αποκαλώ έτσι; Γιατί σε λιγότερο από 3 μήνες στον πάγκο της ομάδας μας, επανέφερε το DNA του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετέτρεψε μια άκρως προβληματική αγωνιστικά και με πεσμένη ψυχολογία ομάδα σε πολεμική μηχανή.

Την κατεβάζει με φουλ επιθετικό προσανατολισμό και σαρώνει στην Ευρώπη με επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Διπλή δηλαδή η περηφάνια του γαύρου οπαδού. Βλέπει την ομάδα του για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (και με το 1 πόδι στον τελικό) παίζοντας μπάλα επιπέδου Ολυμπιακού.

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, όλοι ήταν υπέροχοι. Και πώς όχι, αφού για να ρίξεις τεσσάρα σε αγγλική ομάδα απαγορεύεται να έχεις υστερήσαντες. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει και χρειάζεται μια ακόμα πειστική εμφάνιση στο κατάμεστο Καραϊσκάκη την επόμενη Πέμπτη. Η Βίλα θα έρθει να παίξει τα ρέστα της και αυτό την κάνει επικίνδυνη.

Μόνο που αν δούμε τον κλασικό Θρύλο του Μεντιλίμπαρ, ό,τι κι αν κάνουν οι Άγγλοι ο Θρύλος της Ευρώπης θα τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση