Δυνατό όνομα στο προσκήνιο

Δυνατό όνομα στο προσκήνιο

Νέο όνομα για το οργανόγραμμα του Ολυμπιακού ο πασίγνωστος Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μιλάει κι έχει μιλήσει με πάρα πολλούς υποψήφιους για να αναλάβουν επιτελικό πόστο στην ΠΑΕ (πχ αθλητικού διευθυντή), όπως μάθαμε χθες δια στόματος Κώστα Καραπαπά. Στην Ισπανία λοιπόν αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, πρώην αθλητικό διευθυντή των Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Θουμπιθαρέτα υπήρξε από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και ολόκληρου του ισπανικού ποδοσφαίρου. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έκανε τα πρώτα του βήματα ως διευθυντής ποδοσφαίρου και στη συνέχεια σε άλλα πόστα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το 2010 και για 5 χρόνια ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην Μπάρτσα και για άλλα 4 (2016-2020) είχε το γενικό πρόσταγμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ισπανός φέρεται να μιλάει και με τη μεξικάνικη Μοντερέι με την προοπτική να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, η δουλειά θα γίνεται εξ’αποστάσεως.

Επειδή όλα αυτά είναι σενάρια προς ώρας και σίγουρα γίνονται επαφές και με άλλους, απλά καταγράφουμε τα ισπανικά ρεπορτάζ και ό,τι νεότερο προκύψει θα επανέλθουμε.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση