Έχασε έδαφος για τα καλά

Έχασε έδαφος για τα καλά

Έπεσε πολύ στην ιεραρχία ο Ντρέγκερ και δίνει μεγάλη μάχη να μείνει στο ρόστερ.

Αλλιώς τα περίμενε όταν υπέγραφε στον Ολυμπιακό, αλλιώς ήρθαν τα πράγματα για τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Οι αναιμικές του εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν τον έριξαν από νωρίς σε δυσμένεια.

Ταυτόχρονα έπεσε στα βαθιά ο Ανδρούτσος και όχι απλά κολύμπησε, αλλά έφτασε να γίνει βασικός ενώ το Γενάρη ήταν να φύγει. Και σα να μην έφτανε αυτό, αποκτήθηκε και ο Λαλά, δείγμα του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Ντρέγκερ.

Ο Τυνήσιος λόγω άδειας δεν έλαβε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και έκανε ατομικές προπονήσεις μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική της χώρας του.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται τρίτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι δεδομένο ότι η λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα τον βρει στο λιμάνι ή έστω στην πρώτη ομάδα. Κοινώς όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrilemou.gr, πρώτη επιλογή του Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Ανδρούτσος με ελαφρύ προβάδισμα από τον Λαλά. Ο Λαλά έδειξε βελτιωμένος στην προετοιμασία, όμως ο Ανδρούτσος φαίνεται πως είναι ένα βήμα μπροστά για τα επίσημα παιχνίδια που είναι προ των πυλών.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ντρέγκερ είναι με την πλάτη στον τοίχο και κανείς δε γνωρίζει αν θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση