Εδώ να μείνουν

Εδώ να μείνουν

Το Thrilemou.gr παρουσιάζει το πλάνο του Ολυμπιακού για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Αφού στον Ολυμπιακό ηρέμησαν με τις μεταγραφές που έπρεπε να γίνουν και ήταν επιθυμία του προπονητή της ομάδας τώρα έχουν την πολυτέλεια και την άνεση του χρόνου να ασχοληθούν με τα συμβόλαια των δύο ηγετών τα οποία λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιθυμία της διοίκησης για Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκας είναι να παραμείνουν κολόνες και αρχηγοί και οι διοικούντες την ΚΑΕ θα προσπαθήσουν αποσπώντας τις υπογραφές τους ώστε να συνεχίζουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Ασφαλώς και οι δύο μεριές είναι ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, οι δύο παίκτες αναμένεται και φέτος να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της σε Ελλάδα και Ευρώπη, ταιριάζουν απόλυτα με το DNA της ομάδας ενώ είναι και εγγυητές της ηρεμίας στα αποδυτήρια κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Ακόμη ο Ολυμπιακός θέλει να μπει σε συζητήσεις και με τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την ανανέωση των συμβολαίων τους καθώς και τα δικά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2023.

Εκείνο το οποίο είναι σημαντικό είναι πως στο μεγάλο λιμάνι είναι ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να έχουν για πολλά πολλά χρόνια μια ισχυρή ομάδα με συνέχεια και σύνδεση και αυτό φαίνεται τόσο από τις μεταγραφικές επιλογές όσο και από τον γρήγορο σχεδιασμό για την ανανέωση συμβολαίων κρίσιμων για την ομάδα παικτών.

Όταν υπάρξουν εξελίξεις με τις ανανεώσεις συμβολαίων του κορμού του Ολυμπιακού το Thrilemou.gr θα είναι εδώ για να σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση