Έγραψαν ιστορία οι Σχολές

Έγραψαν ιστορία οι Σχολές

Παντού πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός, εντός κι εκτός συνόρων!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Ουάσινγκτον δεν τα κατάφερε στον τελικό της περιφέρειας στην πρώτη της χρονιά, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Άπαντες στον Ολυμπιακό είναι υπερήφανοι για την προσπάθεια όλων των παιδιών και των προπονητών και ξέρουν πως τα τρόπαια είναι βέβαιο πως θα έρθουν στο μέλλον!

Ο προπονητής της ομάδας, Philipp Wank είπε συγκεκριμένα: «Δυστυχώς χάσαμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Παρ’όλα αυτά νιώθω υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που έχω τέτοια παιδιά και προσωπικότητες γύρω μου.

Δημιουργήσαμε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους στον Ολυμπιακό για την υποστήριξή σας και για το ότι μας κάνετε να νιώθουμε μέρος της οικογένειας!».

Ο εκ των αρχηγών Daniel Hart τονίζει πως «η εμπειρία μου αυτή με τη σχολή του Ολυμπιακού με έκανε να εξελιχθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος» ενώ ο έτερος αρχηγός Christopher McGhan αναφέρει ότι «είναι τιμή να εκπροσωπούμε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, η υποστήριξη που μας παρείχατε ήταν φανταστική!».

Να σημειωθεί επίσης ότι η Σχολή στη Νέα Υόρκη έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα. Γράφει ιστορία παντού και πάντα ο Θρύλος!

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση