Ένα λιοντάρι στα κόκκινα

Ένα λιοντάρι στα κόκκινα

Κίνηση ματ με Αλεξανδρόπουλο. Τι γίνεται με Ρέαμπτσιουκ και Μασούρα.

Και να λοιπόν που επιβεβαιώνεται ότι όντως οι καλύτερες ευκαιρίες παρουσιάζονται τον Αύγουστο, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις και τα κριτήρια Κορδόν. Λίγες ώρες αφού πάτησε Ελλάδα ο Πορόζο, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον μέσο Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο 22χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και απομένει να έρθει Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 4 εκ.ευρώ για μονοετή δανεισμό του Έλληνα μέσου και μια ρεαλιστική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας πρέπει να θεωρείται ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός θα ταξιδέψει αύριο στη Ρωσία για να υπογράψει. Σύμφωνα με ρώσικα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα ποσό μεταξύ 6 και 7 εκ.ευρώ μαζί με τα μπόνους και ο Όλεγκ έχει συμφωνήσει για 2+1 χρόνια έναντι περίπου 2 εκ.ευρώ το χρόνο.

Η Τράμπζονσπορ συνεχίζει να το παλεύει για Μασούρα, όμως το 1,5 εκ.ευρώ που φέρεται να δίνει στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει κρίνεται πολύ λίγο. Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται από τούρκικα δημοσιεύματα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση