Ενίσχυση του ελληνικού κορμού

Ενίσχυση του ελληνικού κορμού

Δύο ακόμα μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις, αυτή τη φορά Ελλήνων, στο πόλο ανδρών.

Πέρα από τις μεταγραφές ξένων παικτών παγκοσμίου κλάσης, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ενίσχυση του ελληνικού κορμού με τις μεταγραφές των Νίκου Γκίλλα, Κωνσταντίνου Γούβη και τις ανανεώσεις των Κωνσταντίνου Μουρίκη και του…bomber Κωνσταντίνου Γενηδουνιά.

Ο πρώτος είναι περιφερειακός, γεννηθείς στις 21/6/2003 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο. Υπέγραψε για 5 χρόνια και είναι επένδυση για το μέλλον.

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Γκίλλα. Ο νεαρός διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης, 21/6/2003),  υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας  και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γκίλλας ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και υπό τις οδηγίες ενός σπουδαίου προπονητικού επιτελείου.  Είναι τιμή μου και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για αυτό το ξεκίνημα”.

 

Ο Γκίλλας είναι αμυντικός, διεθνής και έχει γεννηθεί στις 10/3/1994. Αποχώρησε μετά από 8 χρόνια από τη Βουλιαγμένη και έρχεται να προσθέσει κι άλλη εμπειρία στον Ολυμπιακό.

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Kωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός (ημ. γέννησης, 10/3/1994) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Γούβης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος μιας κορυφαίας ομάδας, τον Ολυμπιακό. Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% συμβάλλοντας θετικά στη φετινή μας πορεία”.

 

Η σημαία παραμένει στον ιστό της. Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Κωνσταντίνος Μουρίκης και θα συνεχίσει με το ερυυρόλευκο σκουφάκι για τα επόμενα 3 χρόνια.

 

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη. Ο διεθνής φουνταριστός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας  και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Μουρίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα ξανά με τον Ολυμπιακό, για άλλα τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ τον σύλλογο και ελπίζω τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων”.

 

Ο δεινός σκόρερ του Θρύλου Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς παραμένει κάτοικος Πειραιά για 3 ακόμα χρόνια.

 

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά. Ο διεθνής περιφερειακός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας  και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψω σκληρά για να τη φτάσουμε ξανά στην κορυφή.  Η διατήρηση των εγχώριων τίτλων και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού είναι οι στόχοι μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα”.

 

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Δερβίσης, με τον 26χρονο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους για έναν ακόμα χρόνο.

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας.

 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

 

“Ο Ολυμπιακός αποτελούσε πάντα την πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Η επόμενη σεζόν είναι γεμάτη προκλήσεις, ανυπομονώ να βρεθώ στο νερό με όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, την διοίκηση και τους προπονητές”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση