Έρχεται για τις υπογραφές

Έρχεται για τις υπογραφές

Πότε έρχεται ο Βάτσλικ και για πόσα χρόνια θα υπογράψει.

Μια μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, με συνεχείς ανατροπές τελικά έχει αίσιο τέλος. Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας, Τόμας Βάτσλικ έρχεται αύριο στην Αθήνα (στις 14:45 σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες) για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Φυσικά θα προηγηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Βάτσλικ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο Euro με την Τσεχία και ο Ολυμπιακός με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του πρώην κίπερ της Σεβίλλης.

Έδειξε πόσο πολύ θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, απορρίπτοντας την πρόταση της Νάπολι και έρχεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Σα, ο οποίος πολύ σύντομα θα φύγει για Αγγλία.

Ο ύψους 1.88 μέτρων Βάτσλικ είναι κάτοχος του Europa League με τη Σεβίλλη και έχει κερδίσει τίτλους και σε Τσεχία, Ελβετία και Σουηδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάτσλικ έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και δεν είχε πολλές συμμετοχές πέρυσι, όμως έκανε ένα ονειρικό Euro με την Τσεχία όπου είχε 5 συμμετοχές και κομβική συμμετοχή στην πορεία μέχρι τους «8».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση