Έρχονται ξανά οι ακαδημίες

Έρχονται ξανά οι ακαδημίες

Επαναλειτουργεί η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα και στα τμήματα υποδομών να επιστρέψουν στη δράση. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου θα ανοίξει ξανά τη Δευτέρα τηρώντας ό,τι προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα φυσικά.

Η ανακοίνωση:

Μετά από μια μακρά περίοδο υποχρεωτικής παύσης λόγω Πανδημίας η OlympiacosBC The Academy είναι έτοιμη να επαναλειτουργήσει!

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου θα τεθεί σε ισχύ το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε έως την παύση των δραστηριοτήτων των Ακαδημιών. Το προπονητικό πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε οι αθλητές να επανενταχθούν ομαλά.

Η Ακαδημία σε συνεργασία με το ΣΕΦ θα τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα κατά την είσοδο, κατά την διάρκεια των προπονήσεων και κατά την έξοδο των αθλητών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι η παρουσίαση βεβαίωσης αρνητικού self-test (η ίδια που χρησιμοποιείται και στα σχολεία). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους, όχι, όμως, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Εννοείται πως το προπονητικό επιτελείο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας θα υποβάλλονται σε όλους απαραίτητούς ελέγχους για covid και θα χρησιμοποιούν συνεχώς μάσκα.

Η συνδρομή θα προσαρμοστεί για τις μέρες που θα λειτουργήσει η Ακαδημία τον Μάιο (17/5- 31/5). Από 01/06/2021 θα ισχύσει κανονικά.

Για πληροφορίες–ερωτήσεις (από τη Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 15:00-21:00) μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία στο τηλ. 210-4833283.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για τα καλοκαιρινά camp, τις προγραμματισμένες μετρήσεις και λοιπές προσφερόμενες υπηρεσίες.

Και μιας που μιλάμε για ακαδημίες αξίζει να σημειωθεί και να μην παραληφθεί αυτή του ποδοσφαίρου η οποία εν μέσω πανδημίας ανθίζει στην κυριολεξία πιο συγκεκριμένα:

11+1 σχολές ποδοσφαίρου εν μέσω πανδημίας

Η δύναμη του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού σε πλήρη παράταξη. Ακόμα και εν μέσω συνθηκών πανδημίας και υγειονομικής κρίσης, η Διεύθυνση δικτύου σχολών παρήγαγε αξιοζήλευτο έργο τους τελευταίους 14 μήνες, εγκαινιάζοντας 12 καινούριες σχολές σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Με τις τελευταίες προσθήκες, ο συνολικός αριθμός έχει φτάσει στο ρεκόρ των 52 σχολών, νούμερο απλησίαστο από άλλη ελληνική ομάδα.

Υ.Γ. Θρύλε μου το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει, ξανά και ξανά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση