Έτη φωτός μπροστά

Έτη φωτός μπροστά

Έχουν ξεφύγει κατά πολύ για τα ελληνικά δεδομένα οι Σχολές και η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Πρόσφατα διαβάσατε από το thrilemou.gr ότι η Νέα Υόρκη έγινε η 9η Σχολή εξωτερικού που εντάχθηκε στο Δίκτυο του Ολυμπιακού, δείχνοντας έμπρακτα την άψογη δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες. Σήμερα η πρώτη ομάδα, η Ακαδημία και η Διεύθυνση Σχολών καλωσόρισαν κι επίσημα τη νέα σχολή του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας βιντεάκι στα social media. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να το δείτε:

Facebook: https://fb.watch/5yb0jnkueE/

Instagram: https://www.instagram.com/p/CO-dpkwAI18/

Twitter: https://twitter.com/olyfcacademy/status/1394283671948046347

Το “UEFA for Players” διαθέσιμο για τη Ακαδημία 

Η εφαρμογή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας “UEFA for Players” παρουσιάστηκε στους προπονητές, τις ομάδες Κ19 και Κ17 και στα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο εκπαίδευσης νεαρών αθλητών, το οποίο παρέχει συμβουλές για την πορεία τους, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Απώτερος σκοπός είναι να αναπτύξει τη διαδραστικότητα ανάμεσα σε αθλητές με διαφορετικές κουλτούρες και προέλευση.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο σύμβουλος της UEFA και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική μας ομάδα, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Υπό τον τίτλο του “Executive Master for International Players”, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλυσε όλες τις λεπτομέρειες της παραπάνω εφαρμογής στο δυναμικό της Ακαδημίας μας, αναδεικνύοντας τα πεδία εφαρμογής. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και πάντα στο πλευρό των αθλητών της με τα πιο σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση