Έτοιμες για τρεμπλ

Έτοιμες για τρεμπλ

Κατακτήσανε το κύπελλο, κατακτήσανε ευρωπαϊκό, πάνε για το 3 στα 3 και με πρωτάθλημα.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκινούν σήμερα (18:30) την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, πετυχαίνοντας το ιστορικό τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα κορίτσια υποδέχονται στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη για να πετύχουν τη 1 από τις 3 νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (28/5, 18:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο τρίτος την Κυριακή (30/5, 18:30) στο Παπαστράτειο. Αν χρειαστούν περισσότεροι αγώνες (έως 5), αυτοί θα διεξαχθούν 31/5 (στο Λαιμό) και 2/6.

Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις:

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ενώ ήδη έχουμε κατακτήσει το ευρωπαϊκό, μας απομένει ο πρώτος μας στόχος. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε μια εξαιρετική σεζόν, πετυχαίνοντας το τρεμπλ. Στους τελικούς με τη Βουλιαγμένη πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας , για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση