Έξυπνη “βόμβα”

Έξυπνη “βόμβα”

Ενδιαφέρουσα περίπτωση Σέρβου ακραίου εντόπισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος Πάβλε Πέριτς είναι στο στόχαστρο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Πρόκειται για το next big thing του σέρβικου βόλεϊ και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Ήδη τον καλοβλέπουν ιταλικοί σύλλογοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πέριτς αναζητά νέες προκλήσεις, μακριά από τη Βοϊβοντίνα, μια ομάδα που πλέον δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Αυτό που αρέσει ιδιαίτερα στον Καζάζη είναι το καλό σερβίς και οι επιθετικές αρετές του νεαρού Σέρβου.

“Βροχή” ανανεώσεων

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις ανανεώσεις συμβολαίων των Κώστα Στιβαχτή, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Εφραιμίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Τζιάβρα. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις, οι παίκτες έκαναν δηλώσεις στο olympiacossfp.gr

Κώστας Στιβαχτής

“Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που για 7η χρονιά συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και για το λόγο αυτό θα συνεχίσω την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διάκριση στην Ευρώπη. Άλλη μια χρονιά μαζί λοιπόν”.

Ανδρέας Ανδρεάδης 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα που αγαπώ για μια ακόμα χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα γιατί μας έχουν λείψει οι φίλαθλοι μας και στόχος μας είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα και να έχουμε μια θετική παρουσία στο Champions League”.

Δημήτρης Εφραιμίδης

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την ευκαιρία να ξαναφορέσω την φανέλα που ήθελα. Θα δώσω, όπως και πέρυσι, τον καλύτερό μου εαυτό σε όλους τους τομείς για να βοηθήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη όλων τον στόχων μας. Ελπίζω και εύχομαι σε μια ομαλή διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων, με υγεία σε όλους”.

Δημήτρης Χαραλαμπίδης 

“Xαίρομαι πολύ που θα παραμείνω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και που με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και ο προπονητής. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να παραμείνει πρωταθλητής. Ελπίζω του χρόνου οι καταστάσεις να επιτρέπουν να έχουμε και την υποστήριξη των φιλάθλων μας μέσα στο γήπεδο”.

Δημήτρης Τζιάβρας 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η σεζόν που έρχεται προβλέπεται πολύ απαιτητική λόγω των πολλών διοργανώσεων και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και  να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Ας ελπίσουμε, τέλος, το φετινό πρωτάθλημα να μην επηρεαστεί από τον ιό και να είμαστε όλοι υγιείς”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση