Φάκελος Μπρούμα

Φάκελος Μπρούμα

Φάκελος Μπρούμα: ανοίγει ή κλείνει; Τι έγραψε στο μήνυμα αποχαιρετισμού και αν όντως ήταν τέτοιο.

Δύσκολο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και το μεγαλύτερο θέμα είναι η μεγάλη ρήτρα που έχει, γύρω στα 6 εκατομμύρια. Τώρα το αν αξίζει σαν παίχτης είναι άλλο κεφάλαιο. Ο Μπρούμα είχε κάποια γκολ και κάποιες καλές αγωνιστικές μέρες στον Ολυμπιακό, αλλά το κακό ήταν ότι δεν είχε διάρκεια και ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίχτη ποιοτικό με διάρκεια για να φτάσει και στα ευρωπαϊκά πρότυπα που θέλει σαν ομάδα και σαφώς να κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά πλέον κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο. Ο Μπρούμα ανάρτησε μήνυμα στα social media το οποίο περισσότερο ως αποχαιρετιστήριο μοιάζει, αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι να βγάλει την επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ.

Η ανάρτηση που έκανε:

«Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούμα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση