Φορτούνης, Μασούρας, Καμαρά και οι σειρήνες

Φορτούνης, Μασούρας, Καμαρά και οι σειρήνες

Τα δεδομένα για Φορτούνη, Μασούρα και Καμαρά τι γίνεται με ανανεώσεις και αποχωρήσεις.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Το συμβόλαιο του Μασούρα λήγει σε 3 μήνες εδώ καιρό όμως είναι στην Ελλάδα άνθρωπος του Μασούρα και μιλάει με ανθρώπους του Ολυμπιακού για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή. Ο Μασούρας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και τον ζητούν απο μεγάλα πρωταθλήματα όπως, Μπόχουμ, Αιντχόβεν άλλες 2 Ολλανδικές ομάδες 1 Ιταλική που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα και απο Τουρκία  Τράμπζονσπορ και η Εγιούπσπορ. Oπότε οι εξελίξεις τρέχουν και απο μέρα σε μέρα θα μαθευτούν τα νέα για τον 30χρονο εξτρέμ. Ο Μασούρας ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

ΚΑΜΑΡΑ

Αντίθετα με τον Καμαρά δεν υπάρχουν συζητήσεις, ο Καμαρά προπονείτε με την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού και έχει ξεκαθαρίσει για ακόμα μια φορά ότι δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και θέλει να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού. Το τελευταίο διάστημα κιόλας υπάρχουν αναφορές ότι ήδη μιλάει με ομάδες του εξωτερικού και πιο  συγκεκριμένα από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία αλλά και Τουρκία. Ο 27χρονος Αφρικανός βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιόν, μιας ακόμη γαλλικής ομάδας, της Χετάφε, της Σεβίλλης, της Τράμπζονσπορ και δύο ιταλικών συλλόγων που δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ως αναφορά τον Φορτούνη πολλά έχουν ακουστεί ότι θα αποχωρήσει ή ότι θα μείνει επίσης ότι δεν τον θέλει ο Μεντιλίμπαρ αλλά δεν υπάρχει τίποτα βάσιμο και όλα αυτά είναι θεωρίες του αέρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει στην ομάδα και είναι ο μόνος που δεν έχει ακουστεί κάτι για άλλες ομάδες, ο Μαρινάκης θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει αφού τον θέλει ο προπονητής στο νέο σχεδιασμό που θα κάνει τον Ιούνιο και θα βρεθεί και αυτός στα γραφεία του Ολυμπιακού για να συζητήσει τα δεδομένα παραμονή η αποχωρησής του.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση