Φρενίτιδα για μια θέση στο ναό

Φρενίτιδα για μια θέση στο ναό

Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια για Ατρόμητο, Αντβέρπ!

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο, αλλά βάσει νόμου, θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή την ημέρα του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους και αυξημένους ρυθμούς.  Οι φίλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ πλέον οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες είναι προ των πυλών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Παράλληλα το Σάββατο (11/9) είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτήριων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο από τα εκδοτήρια, αφού την Κυριακή (12/9), ανήμερα του αγώνα, βάσει νόμου, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν.

Μεγάλη είναι η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και για αυτό με την Αντβέρπ, για το οποίο επίσης θα διατίθενται τα εισιτήρια το Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια.

Αυτό που θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι φίλοι του Ολυμπιακού, είναι ότι με την ισχύουσα κατάσταση, ανήμερα των αγώνων του πρωταθλήματος τα εκδοτήρια για την αγορά εισιτήριου δεν θα λειτουργούν και η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση