Για πάντα στο λιμάνι

Για πάντα στο λιμάνι

Ανανέωσε ο αρχηγός! Συνεχίζει στην ομάδα της καρδιάς του ο Πρίντεζης.

Αυτό που λαχταρούσε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και ο ίδιος ο Πρίντεζης, έγινε πράξη πριν λίγα λεπτά. Ο αρχηγός ανανέωσε για ακόμα εκεί που χτύπαγε από πάντα η καρδιά του, στον Θρύλο.

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε μετά από συνάντηση του Πρίντεζη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Όπως είπε και ο ίδιος μετά τις υπογραφές, δεν υπήρξε διαπραγμάτευση, αλλά μια φιλική κουβέντα. Για 20η σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα (15/7) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν».

Οι δηλώσεις του αρχηγού

«Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους Προέδρους. Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα.

Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα την στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύσει σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση