Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός και το “αντίο”

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός και το “αντίο”

Με μεθοδικό και έξυπνο τρόπο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βάτσλικ. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε μεθοδικά για την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ξεπεράστηκε το μεγάλο εμπόδιο της προμήθειας του μάνατζέρ του, που επιθυμούσε να πάει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερη πρόταση. Ο Φρανσουά Μοντέστο επικοινώνησε με τον παίκτη, του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας και τους στόχους της νέας σεζόν που θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός. Και ο Μάρτινς έβαλε το “χεράκι” του, λέγοντας στον Βάτσλικ ότι θα είναι η πρώτη επιλογή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Βάτσλικ ικανοποιήθηκε με όσα άκουσε και αποφάσισε να πει το «ναι». Ο μάνατζέρ του επέμενε να πάει αλλού και συγκεκριμένα στη Νάπολι, αλλά ο παίκτης αποφάσισε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Βάτσλικ είχε κάνει γνωστό ότι ήθελε να πάει σε ομάδα στην οποία να υπάρχουν στόχοι και το πιο σημαντικό για εκείνον να μην τον “τρώει” ο πάγκος και να παίζει.

Σήμερα ο “λύκος” Ζοσέ Σα θα αποχαιρετήσει πρόσωπα κι ανθρώπους που ήταν δίπλα του αυτά τα 3 χρόνια και φεύγει για άλλες πολιτείες όπου αυτός αποφάσισε.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση