Εκκίνηση στο μπάσκετ γυναικών

Εκκίνηση στο μπάσκετ γυναικών

Στην προετοιμασία της νέας σεζόν μπαίνουν οι ερυθρόλευκες.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας Μάρτινς Ζίμπαρτς είχε στη διάθεσή του τις εξής ερυθρόλευκες: Εβίνα Σταμάτη, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Ιωάννα Δίελα, Διονυσία Αλεξανδρή, Στέλλα Φουράκη, Ευαγγελία Βαμβακά, Ελένη Σύρρα, Αθανασία Παντελή.

Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα έχουν ενσωματωθεί και οι ξένες νεοαποκτηθείσες μεταγραφές: Κριστίν Βίτολα, Αλέξις Τόλφρι, Ρουθ Χάμπλιν και Σάιλα Κούπερ.

«Ξεκινάμε σήμερα σιγά σιγά με τις Ελληνίδες και από την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχουν ενσωματωθεί και όλες οι ξένες θα μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική. Μέχρι τότε θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στην ατομική βελτίωση των αθλητριών. Μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις και να κερδίζουμε» δήλωσε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς και συνέχισε: 

«Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Για τον τρόπο παιχνιδιού η επιδίωξη μας είναι να παίζουμε σε υψηλή ταχύτητα και γρήγορο τέμπο και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η ομαδικότητα και η συμμετοχή όλων των αθλητριών στο παιχνίδι της ομάδας, είναι ένα ακόμα στοιχείο που θέλουμε να δούμε».

Από την πλευρά της, η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου, δήλωσε: «Οι στόχοι σίγουρα είναι οι ίδιοι. Ξεκινάμε σήμερα ένα μαραθώνιο. Φέτος θα έχουμε και την Ευρώπη, όπου θέλουμε να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, εύχομαι να έχουμε υγεία και να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής και να βγάλουμε τη δουλειά του στο γήπεδο».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση