ΕΟΚ και Ολυμπιακός στα “μαχαίρια”

ΕΟΚ και Ολυμπιακός στα “μαχαίρια”

Η ΕΟΚ δεν ειδοποίησε τον Ολυμπιακό για τις κλήσεις των παιχτών στην Εθνική ομάδα.

Ότι οι σχέσεις της ΕΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν είναι και οι καλύτερες το γνωρίζαμε μετά το περίφημο, ισχυρό και επιβλητικό Μέχρι Τέλους των Αγγελόπουλων. Θυμίζουμε οτι οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να τραβήξουν το δικό τους, μοναχικό δρόμο όσον αφορά τα πεπραγμένα στις ελληνικές διοργανώσεις και γενικά σε ό,τι έχει σχέση με το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε ανοιχτή ρήξη με την ΕΟΚ, η οποία συνεχίζει να κρατάει προκλητική στάση απέναντι στην ομάδα του Πειραιά και να αδιαφορεί πλήρως έστω και για τα τυπικά θέματα!

Το τελευταίο και το πιο συνταρακτικό ήταν όταν προσφάτως ο Ρικ Πιτίνο κάλεσε τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Σλούκα, Λαρεντζάκη και Χαραλαμπόπουλο στην Εθνική ομάδα και, όπως ήταν το φυσιολογικό, η ΕΟΚ έπρεπε να ειδοποιήσει παίχτες και ομάδα γι’ αυτό το γεγονός,. Όμως η ομοσπονδία είχε διαφορετική άποψη και δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει την ΚΑΕ ότι θα χρειαστεί τις υπηρεσίες των αθλητών της.

Στον Ολυμπιακό έμαθαν ότι έχουν τέσσερις διεθνείς από τις ειδήσεις, γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τον “πόλεμο” της ΕΟΚ απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πειραιά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση