Και ξανά προς τη δόξα τραβά

Και ξανά προς τη δόξα τραβά

Να αφήσει πίσω το παρελθόν και να κοιτάξει το τώρα.

Δε γυρνάει ο χρόνος πίσω. Ήρθε ο αποκλεισμός από το Champions League, οπότε μαζεύει τα κομμάτια του και πρέπει να συνεχίσει.

Δεν τελείωσαν όλα και πόσο μάλλον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Έχει δρόμο μπροστά του ευρωπαϊκό να χτίσει από την αρχή, χωρίς να γκρεμίσει όμως τίποτα.

Μια πρόκριση στο Europa League θα λειτουργήσει σαν “αντιβίωση” σε όλη την ομάδα. Δεν είναι και λίγο μια ενδεχόμενη καλή πορεία στο Europa, ούτε θα χαλάσει και κανέναν εδώ που τα λέμε, απλά δεν θα πάμε Europa από το CHL και θα πάμε από τα play off. Οκ, ό,τι έγινε έγινε, η ευκαιρία όμως υπάρχει και μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει καλή πορεία.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να ξαναβρεί τα πατήματά του, ο Μαρτίνς να δει τι έφταιξε και να ξανατραβήξει ξανά στη δόξα όπως κάνει τόσα χρόνια ο σύλλογος, έχοντας 46 πρωταθλήματα και στην Ευρώπη λυγίζοντας μεγαθήρια.

Δε θα πω εγώ τι πρέπει να πάρει, τι πρέπει να διώξει. Το κομμάτι ψυχολογίας αυτή τη φορά είναι πιο σημαντικό από τους παίχτες. Να θυμηθούμε ότι δεν έχουμε δει ακόμα το βασικό κορμό του Ολυμπιακού και τις μεταγραφές που ήδη έχει κάνει. Βατσλίκ, Τικίνιο, Ονιεκούρου και ενδεχομένως 1 με 2 προσθήκες ακόμα που μπορεί να κάνει. Δεν έχει δέσει ακόμα η ομάδα.

Υ.Γ: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση