Πρόταση σε Μανωλά

Πρόταση σε Μανωλά

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη κρούση στη Νάπολι για τον Μανωλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο Ολυμπιακός θέλει σαν τρελός να πάρει τον πρώην αμυντικό του, Κώστα Μανωλά.

Είμαστε στα μέσα Αυγούστου και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πολύ δυναμικά για μεταγραφές στις θέσεις που υστερεί. Δηλαδή για αριστερό μπακ και μετά από τον αποκλεισμό με τη Λουντογκόρετς φαίνεται να ψάχνει και κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Η εφημερίδα που προαναφέραμε έρχεται να βάλει φωτιά.

Ο Ολυμπιακός θέλει από την αρχή του καλοκαιριού να κάνει δικό του τον Μανωλά και μάλιστα από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου το όνομά του έπαιξε πολύ δυνατά.

Το μόνο δύσκολο είναι το οικονομικό κομμάτι. Η Νάπολι έδωσε 36 μύρια για να τον κάνει δικό της από ΤΗ Ρόμα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και σύμφωνα με τη Repubblica, η ομάδα του δε θα τον έδινε με λιγότερα από 15-18 εκ.ευρώ. Ένα ποσό, το οποίο σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Ολυμπιακός τα πρόσφερε στη Νάπολι.

Βέβαια το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο διεθνής άσσος θέλει σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Νάπολι και περιμένουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Ιδού το πρωτοσέλιδο:

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση