Η αδυναμία στα δεξιά μπακ

Η αδυναμία στα δεξιά μπακ

Πόσο πονάει ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια; Ανάλυση του Thrilemou.gr.

Ο Ολυμπιακός, μετά την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί που αγωνίστηκε για έξι σεζόν στους ερυθρόλευκους, δεν έχει καταφέρει να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ με έναν παίκτη ίδιας ή καλύτερης ποιότητας. Οι μόνες ίσως περιπτώσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν ως αξιόλογες σαν επιλογές ήταν εκείνες του Βραζιλιάνου Ραφίνια με θητεία στην Μπάγερν Μονάχου, που όμως δε μακροημέρευσε στην ομάδα του Πειραιά και του Λαλά ο οποίος παρά το πλούσιο βιογραφικό του από το γαλλικό πρωτάθλημα δεν απέδωσε αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Επιπλέον είναι αλήθεια πως στη θέση αυτή ο Πέδρο Μαρτινς έχει χρησιμοποιήσει και τους Ραντζελοβιτς και Ανδρούτσο, όταν ο τελευταίος επέτρεψε από τον Ατρόμητο όπου είχε δοθεί για δανεισμό, ενώ να σημειωθεί πως στη θέση αυτή χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ο Βρουσάι αν και η φυσική του θέση είναι εξτρέμ! Τέλος, στη θέση αυτή να πούμε πως έχει χρησιμοποιηθεί και ο πιτσιρικάς Νίκολιτς με συμμετοχές στον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος μάλιστα έδωσε και το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού.

Εκείνο το οποίο θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι με ποιον τρόπο θα καλυφθεί αυτή η νευραλγικη θέση στη μεταγραφική περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει. Οι οποίες εξελίξεις θα είναι στην διάθεσή σας έγκαιρα και έγκυρα από το Τhrilemou.gr.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση