Η Αυστρία των αναστεναγμών

Η Αυστρία των αναστεναγμών

Δύο προετοιμασίες στην Αυστρία, δύο ρήξεις χιαστών για τον Φορτούνη.

Απίστευτα άτυχος ο Φορτούνης, αλλά και απίστευτη η σύμπτωση με δύο ρήξεις χιαστών στα γόνατα σε ισάριθμες προετοιμασίες στην Αυστρία. Η πρώτη ήταν στο δεξί γόνατο (2019) σε ένα φιλικό με το Αμβούργο και η δεύτερη, στο αριστερό γόνατο αυτή τη φορά, πριν λίγες μέρες στο φιλικό με τη Βολφσμπέργκερ.

Το άλλο αξιοσημείωτο είναι ότι ούτε τότε, ούτε τώρα φάνηκε εξ’αρχής η σοβαρότητα του προβλήματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για κάκωση. Μόνο μετά τις εξετάσεις φάνηκε η ζημιά.

Μετά το νέο ραντεβού με την ατυχία, ο Φορτούνης επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα για να κάνει την εγχείρηση και να ξεκινήσει ο δύσκολος δρόμος της επανόδου στην αγωνιστική δράση. Μια επάνοδος η οποία εκτιμάται σε 6-8 μήνες, αλλά εξαρτάται πολύ και από τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι πιστεύει πολύ στον Φορτούνη και τον χαρακτήρισε μεταγραφή του Γενάρη, με βάση τον αναμενόμενο χρόνο αποθεραπείας.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού μας επικοινώνησε μαζί του και του ξεκαθάρισε ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Όλη η ομάδα του thrilemou.gr εύχεται περαστικά στον Φορτούνη και να είναι πάλι μαζί μας το συντομότερο ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση