Η χρονιά της απελευθέρωσης

Η χρονιά της απελευθέρωσης

Έναν διαφορετικό και πιο aggressive επιθετικά Σλούκα πρέπει να περιμένουμε φέτος.

Από την προηγούμενη σεζόν ήταν φανερό ότι ο Σλούκας χρειάζεται να έχει κάποιον δίπλα του για απελευθερωθεί επιθετικά. Έναν γκαρντ που θα βοηθάει στο κατέβασμα της μπάλας και θα δίνει τη δυνατότητα στον Σλούκι Λουκ να εκτελεί περισσότερο.

Όχι πως οι 11 πόντοι μέσο όρο με 41,4% στα δίποντα και 40,4% στα τρίποντα που τελείωσε τη σεζόν είναι άσχημα νούμερα, όμως αποδεδειγμένα μπορεί και καλύτερα. Ο Τζένκινς δεν πρόσφερε το παραμικρό στον Ολυμπιακό, ούτε βοήθησε τον Σλούκα να εκτελέσει περισσότερο.

Γι’αυτό λοιπόν αποκτήθηκε ο Γουόκαπ, ένας γκαρντ που μπορεί να κατεβάσει σωστά την μπάλα, είναι καλός αμυντικός και δίνει σκορ στην ομάδα. Η ταυτόχρονη παρουσία του με τον Σλούκα στο παρκέ αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον Έλληνα διεθνή στο εκτελεστικό κομμάτι και βέβαια να τον ξεκουράσει.

Και η απόκτηση του Φαλ όμως θα βοηθήσει εκτελεστικά τον Σλούκα, καθώς λόγω όγκου θα δέχεται άμυνες με βοήθειες και θα βρίσκει σε αρκετές περιπτώσεις ελεύθερο τον Σλούκι Λουκ για κάποιους εύκολους πόντους.

Όλα αυτά βέβαια είναι σχέδια επί χάρτου και μένει να υλοποιηθούν στο παρκέ. Αυτή είναι η συλλογιστική, το πλάνο του coach Μπαρτζώκα για τον αναβαθμισμένο ρόλο του Σλούκα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση