Η ξεκούραση του “πολεμιστή”

Η ξεκούραση του “πολεμιστή”

Είναι πολύ επιβαρυμένος και χρειάζεται αποσυμπίεση ο Μουσταφά Φαλ.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ πλησιάζει, όμως από αυτήν θα απουσιάζει σίγουρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος σέντερ χρειάζεται μερικές ακόμα μέρες ξεκούρασης, με δεδομένο ότι παίζει ασταμάτητα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο επί 1 χρόνο.

Τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τη Βιλερμπάν στα τέλη Ιουλίου και ακολούθησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με τη Γαλλία. Εκτιμώντας την τεράστια καταπόνηση του Φαλ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε εντολή να του χορηγηθεί επιπλέον μια εβδομάδα άδεια.

Με το που ενταχθεί στην προετοιμασία, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να ενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, όπως προαναφέραμε, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν κάποιες αιματολογικές και άλλες εξετάσεις και η προετοιμασία θα ξεκινήσει επίσημα μίνιμουμ στις 20 του μήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές και, όπως λέμε πάντα, οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα από το thrilemou.gr.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση