Καπνός χωρίς φωτιά

Καπνός χωρίς φωτιά

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Καμαρά. Ποια τα δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει βουίξει η μεταγραφική πιάτσα για το έντονο ενδιαφέρον της Νάπολι για το μέσο του Ολυμπιακού. Ήρθε όμως ο καθ’ύλην αρμόδιος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

O επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο μίλησε στο ιταλικό Μέσο Radio Marte και ξεκαθάρισε ότι η Νάπολι δεν έχει προσεγγίσει την ομάδα μας, άρα δεν έχει κάνει πρόταση. Παραθέτουμε ακριβώς τα λεγόμενά του:

“Η Νάπολι ποτέ δε μας κάλεσε, τους ξέρω τους ανθρώπους της. Δε μιλήσαμε όμως ποτέ για τον Καμαρά. Γράφτηκε και στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δε μας κάλεσαν από τη Νάπολι. Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, ποντάρουμε σ’ αυτόν, βελτιώνεται, είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμένα, πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αφοσιωμένος εδώ, ώστε να παίζει και να νικάει”.

Είναι αυτό που λέμε πάντα ότι αν δεν έρθει πρόταση για έναν παίκτη και αν δεν υπογράψει κάπου, δεν έχει τελειώσει κάτι. Από εκεί και πέρα όμως είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κουντέ για να είναι έτοιμος σε περίπτωση πώλησης του Καμαρά. Εν αναμονή λοιπόν…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση