Κατάργηση εκτός έδρας γκολ

Κατάργηση εκτός έδρας γκολ

Η UEFA θέλει να καταργήσει το εκτός έδρας γκολ 56 χρόνια μετά.

Μετά τη γαλλική Equipe, ήρθε η σειρά των Times να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ που θέλει την UEFA να καταργεί το πλεονέκτημα που δίνει το εκτός έδρας γκολ στις διπλές αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, την Παρασκευή (28/5), παραμονή του τελικού του Champions League στο Πόρτο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν αναμένεται να ανακοινώσει την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ.

Στις τάξεις της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας υπήρχαν δύο τάσεις: η μία ήθελε την κατάργησή του και η άλλη να παραμείνει το εκτός έδρας γκολ όταν ένα ματς οδηγείται στην παράταση. Η πρώτη τάση είναι αυτή που κερδίζει έδαφος…

Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 1965-66 στο Κύπελλο Κυπελλούχων και έκτοτε εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Υ.Γ: Μένει να δούμε την τελική απόφαση στο τέλος της εβδομάδας, αν και το εκτός έδρας γκολ φαίνεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα να καταργείται από τη στιγμή που έπεσε από την UEFA το θέμα στο τραπέζι.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση