Κοντά σε Κρίστμας ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Κρίστμας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κοντά στην Κρίστμας στο πόλο γυναικών.

Η αριστερόχειρας Καναδή, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κοντά να ξαναφορέσει το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μετά τη μεταγραφή της Ξενάκη οι τρεμπλούχες Ελλάδας ετοιμάζονται για ένα ακόμα χτύπημα μεγατόνων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Κρίστμας είναι μια παίκτρια που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Χάρης Παυλίδης, τόσο από το πέρασμά της τα προηγούμενα χρόνια από τον Ολυμπιακό, όσο και από όταν ο Έλληνας τεχνικός ήταν προπονητής στην Εθνική Καναδά.

Η Κρίστμας βρίσκεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την εθνική Καναδά και έκανε δηλώσεις για την κρούση Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Αναλυτικά ολόκληρες οι δηλώσεις της:

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι και η κουλτούρα αυτής της χώρας. Θα συναντηθώ εντός των προσεχών ημερών με τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον Χάρη Παυλίδη και θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αγαπάω την ομάδα και θεωρώ ότι ο κύριος Παυλίδης είναι ένας σπουδαίος προπονητής» τόνισε και προσέθεσε:

«Ο Καναδάς έχει ένα στόχο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Τόκιο. Θέλει να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Εκτιμώ ότι φέτος στους Ολυμπιακούς αγώνες όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικές και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την Αμερική. Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά των τελευταίων ολυμπιακών αγώνων».

Επίσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα μιλήσω με τον κόουτς Παυλίδη, θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση