Κυκλοφόρησε η νέα φανέλα

Κυκλοφόρησε η νέα φανέλα

Βγήκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση για τη σεζόν ’21-’22. Δείτε την!

Γεμάτος αισιοδοξία ο Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022, με τις νέες εμφανίσεις της adidas.

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν πλησιάζει και τα όνειρα του Ολυμπιακού για ακόμα περισσότερους τίτλους συνεχίζονται! Η ομάδα του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022, φορώντας τις νέες, αποκλειστικά σχεδιασμένες για τους ερυθρόλευκους, εμφανίσεις της adidas.

Σήμερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η adidas παρουσιάζουν τη νέα, εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας, την οποία θα φορούν οι “ερυθρόλευκοι” στους αγώνες τους στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και θα συνδεθεί με τους τίτλους που θέλουν να κατακτήσουν την ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται.

Η φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού σχεδιάστηκε από την adidas διατηρώντας τις κλασικές κάθετες ερυθρόλευκες ρίγες που αποτελούν διαχρονικά σήμα κατατεθέν της ομάδας του Πειραιά. Ο σχεδιασμός της φανέλας ολοκληρώνεται με τις λεπτές, κόκκινες ρίγες στους ώμους, το κόκκινο λογότυπο της adidas δεξιά και το σήμα του Ολυμπιακού αριστερά στο στήθος.

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία AEROREADY της adidas, ώστε να διατηρεί τους αθλητές στεγνούς και άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τους βοηθάει να φτάνουν στο μέγιστο της απόδοσής τους στο γήπεδο.

Οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμες σύντομα στο Red Store.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Publicis Groupe: Τζέσικα Μανιάτη, PR Manager, T: 2106281014, e-mail: jessica.maniati@publicisgroupe.com
adidas: Άννα Κεχαΐδου, Senior Manager, Newsroom & Publishing, T: 2108930800, e-mail: anna.kechaidou@adidas.com

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση