Μάντζαρης: “Τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρευόμουν”

Μάντζαρης: “Τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρευόμουν”

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θυμήθηκε πολλά και διάφορα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην ερυθρόλευκος γκαρντ μίλησε στην Cosmote Tv για πρόσωπα και καταστάσεις από τη μεταγραφή και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό: “Ήρθε στο κατάλληλο timing και τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρευόμουν. Στο πρώτο ραντεβού που κάναμε με τον κύριο Σκινδήλια υπήρχε μια διαφορά της τάξης των 1ο.000 ευρώ”.

Για το ματς που τον καθιέρωσε στον Ολυμπιακό: “Ήταν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στις αρχές του 2012 που έβαλα μάλιστα 2/2 τρίποντα τα οποία έκριναν το νικητή”.

Για τον Ίβκοβιτς: “Σαν παιδαγωγός δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος σαν τον Ίβκοβιτς. Ήταν ο κατάλληλος για να μας γαλουχήσει. Ήξερε πότε να σε…μπριζώσει και πότε να σε ηρεμήσει”.

Για τον Μπλατ: “Είναι τρομερός άνθρωπος, πραγματικά ακομπλεξάριστος. Μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του. Απλώς στην προπονητική φιλοσοφία που είχε δεν του ταίριαζα. Μια φιλοσοφία που θεωρώ ότι δεν ταιριάζει για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για τα περιβόητα ηχητικά: “Θεωρώ ότι έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα με τα ηχητικά που διέρρευσαν στον Τύπο. Εμείς οι Έλληνες γνωρίζαμε τους προέδρους χρόνια, είχαμε άλλη σχέση, καταλαβαίναμε ότι υπάρχει ένα θέμα ρευστότητας αλλά ξέραμε ότι δεν υπήρχε ούτε 1 στο εκατομμύριο να χάσουμε τα λεφτά μας. Τους είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη”.

Για το αγωνιστικό ταίριασμα με Σπανούλη: “Ο Βασίλης ήθελε ένα συμπαίκτη που να τον βοηθάει στο κομμάτι της πίεσης και να μην του χαλάει τις ασίστ. Πιστεύω ότι ήμουν κατάλληλος για αυτά που ήθελε. Επίσης μάρκαρα τον καλό επιθετικό της αντίπαλης ομάδας, ενώ ήξερα ποια συστήματα του άρεσαν να παίζω μαζί του και ποια όχι. Κάποιες φορές τον ρώταγα αν ήθελε να παίξω το χ ή το ψ σύστημα”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση