Μαρτίνς: “Να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε απάντηση”

Μαρτίνς: “Να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε απάντηση”

Ο Μαρτίνς είπε πολλά και διάφορα για το αυριανό παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρτίνς:

O Ρόνι Λόπεζ δεν έχει προπονηθεί, αλλά είναι πιθανό να τον έχετε στο δεύτερο παιχνίδι;

«Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα, αλλά για τη ρεβάνς. Δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, σήμερα για σήμερα για πρώτη φορά, να μας δείξει ότι είναι έτοιμος, να δώσει απαντήσεις και να διεκδικήσει τη θέση του. Αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον μία προπόνηση. Οπότε ίσως να βρεθεί στη λίστα, αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι».

Ποιο είναι το στοιχείο που δεν είδατε κόντρα στη Λουντογκόρετς και θέλετε να το δείτε αύριο;

«Υπάρχουν πολλά πράγματα, η επιθετική λειτουργία, περισσότερη θέληση για τη νίκη, βελτίωση στις μεταβιβάσεις. Κυρίως να δούμε ότι υπάρχει θέληση. Είναι μία αρνητική στιγμή για εμάς, αλλά υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσουμε. Πιστεύω στη δουλειά μας, αύριο πρέπει να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε απάντηση. Αυτό περιμένουμε να δούμε από την ομάδα. Υπάρχει καλύτερο κλίμα στις προπονήσεις στη δουλειά που γίνεται και αυτό να φανεί. Αυτό που θέλω να δω ότι στην παράταση με λιγότερο παίκτη, δείξαμε μεγάλη θέληση. Θέλω να το ξαναδώ».

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τικίνιο και πότε θα τον χρησιμοποιήσετε;

«Ο Τικίνιο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης. Προπονείται με ασκήσεις που δεν έχουν επαφές, η κατάστασή του θα βελτιωθεί και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα συμμετέχει σε παιχνίδια. Επιστρέφει σταδιακά».

Υπάρχουν πιθανότητες να δούμε αύριο τον Βατσλίκ και τον Ονιεκούρο για πρώτη φορά; Ποια χαρακτηριστικά έχουν που έχετε διακρίνει;

«Όπως είπαμε πριν, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, εκτός από τον Ρόνι και τους τραυματίες. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βατσλίκ είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός γκολκίπερ, είναι ένας παίκτης που δεν ήταν δυνατόν να παίξει από την αρχή, δεν ήταν στις καλύτερες συνθήκες, αλλά τον υπολογίζουμε και ξέρουμε πως θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου έχει γίνει μέλος της ομάδας, μπήκε στο σύνολο και ίσως να παίξει. Όπως το ποιος θα παίξει, θα το δείτε αύριο».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση