Μαρτίνς: “Υπολογίζω τον Σισέ”

Μαρτίνς: “Υπολογίζω τον Σισέ”

Είπε πολλά και διάφορα μετά το τέλος του φιλικού με την Ούφα ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε το ταμείο του σημερινού αγώνα, τι περιμένει να δει από τους παίκτες του στη συνέχεια, τον Σισέ και το 3-4-3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό: «Στο σημερινό και στο αυριανό ματς με την Κραϊόβα δουλεύουμε περισσότερο την διαχείριση της κούρασης, γιατί είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας. Είναι ματς που θα φορτώσουμε κάπως τους παίκτες με πιο πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλουμε όμως να δούμε τον χαρακτήρα μας και την απόδοσή μας. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω οφείλεται στο ότι ήμασταν κουρασμένοι. Οπότε αυτά τα ματς μας κάνουν να δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν είμαστε έτοιμοι».

Για όσα ζητάει από τους παίκτες του: «Θέλουμε τις γραμμές πιο μπροστά, να είμαστε δυναμικοί, να είμαστε εμείς ηγέτες στο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καινούριο για τον Ολυμπιακό, αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Εμείς θέλουμε την κατοχή, να είμαστε πιο κοντά στην περιοχή των αντιπάλων μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε σύστημα».

Για το αν θα ξαναδούμε φέτος το 3-4-3: «Εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας και το σύστημα που θα απαιτηθεί σε κάθε ματς. Η επιστροφή των Μπα και Σισέ ίσως μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε με τριάδα πίσω. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να ενσωματωθούν».

Για το αν υπολογίζει τον Σισέ: «Ο Σισέ ανήκει στο ρόστερ, εγώ θέλω και τον Σισέ, και τον Μπα. Υπολογίζεται κανονικά στην ομάδα. Τώρα που η αγορά είναι ανοικτή, μπορεί να γίνουν τα πάντα. Όλα είναι ανοικτά στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση