Μαθαίνει αντίπαλο

Μαθαίνει αντίπαλο

Ποια ομάδα αύξησε τις πιθανότητές της να βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει αντίπαλο για το β’ προκριματικό γύρο του Champions League από το ζευγάρι μεταξύ Νέφτσι Μπακού και Ντιναμό Τιφλίδας. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 του μήνα στο Καραϊσκάκη.

Οι Αζέροι πήραν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Γεωργιανών με το 2-1 μέσα στο σπίτι των Γεωργιανών. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη, άρα τότε θα ξέρει οριστικά αντίπαλο ο Ολυμπιακός. Να θυμίσουμε ότι καταργήθηκε η παραπάνω βαρύτητα του εκτός έδρας γκολ και θα περάσει όποια ομάδα πετύχει αθροιστικά περισσότερα τέρματα.

Σαφώς και ο Ολυμπιακός δεν έχει προτίμηση ποια ομάδα θα περάσει, καθώς είναι αντίπαλοι στα μέτρα του. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχει προκριθεί από τα αποδυτήρια. Είναι μεν χαμηλής δυναμικότητας ομάδες, αλλά το γεγονός ότι δεν είναι γνωστές τις κάνει απρόβλεπτες.

Κι επειδή αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και δε θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει θύμα έκπληξης, πήγε να δει από κοντά το χθεσινό αγώνα όπως ενημερωθήκατε έγκυρα και έγκαιρα από το thrilemou.gr. Ο προπονητής μας είδε live δύο ομάδες που παίζουν αργό ποδόσφαιρο, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και πολύ physical παιχνίδι.

Η Νέφτσι έπαιξε 3-5-2, η Ντιναμό με 5-3-2. Οι Αζέροι όταν έχαναν την μπάλα, πίεζαν ψηλά για να ανακτήσουν το συντομότερο την κατοχή και προσπαθούσαν να φύγουν γρήγορα στην επίθεση. Η Ντιναμό προσπαθούσε να φτιάξει από πίσω, όμως στο δημιουργικό κομμάτι και στην παραγωγή φάσεων είχε μεγάλο θέμα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση