Με κόσμο τα προκριματικά!

Με κόσμο τα προκριματικά!

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα με…υπεύθυνη την UEFA.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα γίνεται σταδιακά και πάντα με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε χώρας. Από τη μεριά της πάντως η UEFA κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψουμε το συντομότερο στην κανονικότητα στο κομμάτι αυτό.

Ανακοίνωσε λοιπόν ότι επιτρέπεται η παρουσία οπαδών της εκάστοτε γηπεδούχου ομάδας στα προκριματικά του Champions League, του Europa League και το Conference League!

Αυτό σημαίνει ότι αν η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, το επιτρέψει, μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε επιτέλους από κοντά τον Ολυμπιακό μας στο Καραϊσκάκη στο δρόμο για τα αστέρια!

Φυσικά δεν επιτρέπεται η παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, που προ covid-19 ήταν ένα ποσοστό που έφτανε το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Τον τελικό λόγο για το αν θα υπάρξει όντως κόσμος στο κάθε γήπεδο στα προκριματικά των συγκεκριμένων διοργανώσεων της UEFA τον έχει η κάθε κυβέρνηση.

Φυσικά η UEFA σέβεται απόλυτα τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και την υποχρεωτική καραντίνα που ισχύουν σε κάποιες χώρες και γι’αυτό παραμένει η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς κόσμο.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση