Νέα πρόσωπα στην πρώτη

Νέα πρόσωπα στην πρώτη

Ποιοι παίκτες θα δώσουν το παρών στην πρώτη του Ολυμπιακού και ποιοι πιο μετά.

Αρκετοί γνώριμοι, παίκτες από τη β’ ομάδα, αλλά όχι οι διεθνείς θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν στις 14 Ιουνίου. Και φυσικά θα δούμε αν θα έχει γίνει κάποια μεταγραφή ως τότε (πχ δεξιός μπακ).

Αρχικά θα είναι όσοι παίκτες της πρώτης ομάδας υπολογίζονται από τον Μαρτίνς, μαζί με όσους δανεικούς έχουν ενημερωθεί από το τεχνικό επιτελείο. Ποιοι θα είναι και ποιοι δε θα είναι έχετε ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα από το Thrilemou.gr. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει επίσης να έχει διαθέσιμους για τις προπονήσεις στο Ρέντη κάποιους παίκτες από τη β’ ομάδα και μένει να φανεί αν και πόσοι θα κερδίσουν θέση στο αεροπλάνο για Αυστρία. Η ενημέρωση του Ιμπαγάσα αφορά τους Μπαγκαλιάνη, Νίκολιτς, Αποστολόπουλο, Κινκουέ και Αλγκασίμ Μπα. Ερωτηματικά αποτελούν οι τραυματίες Κεϊτά και Νταμπό.

Όπως προαναφέραμε, θα απουσιάζουν σίγουρα οι 11 διεθνείς του Ολυμπιακού που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες το πρώτο 15θήμερο του Ιουνίου. Πρόκειται για τους Μασούρα, Μπουχαλάκη, Τζολάκη, Σουρλή, Κίτσο, Βατσλίκ, Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Αγκιμπού και Ρέαμπτσιουκ, οι οποίοι αναμένεται να ενταχθούν απευθείας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση