Ο “Kill Bill” μίλησε

Ο “Kill Bill” μίλησε

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο impactalk.gr.

Μίλησε εφ’όλης της ύλης, για τη ζωή του, πόσο τον έχει επηρεάσει το μπάσκετ, αλλά και τι χρειάζεται κάποιος για να πετύχει και να κάνει καριέρα. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού άνοιξε την καρδιά του και είπε τι τον ενοχλεί, τονίζοντας πως τον τσαντίζει και τον στενοχωρεί όταν κάποιος δεν τον εμπιστεύεται και δεν τον βάζει να παίξει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για το πόσο επηρεάζει το μπάσκετ τη ζωή του: “Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητό σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις”.

Για τα στοιχεία που απαιτούνται για μια μεγάλη καριέρα: “Μεγαλύτερη αξία για να πετύχεις στο μπάσκετ είναι η νοοτροπία σου, ο χαρακτήρας σου, το μυαλό σου και φυσικά χρειάζεται και ταλέντο. Μην το βγάζουμε αυτό απ’ έξω. Αλλά μόνο το ταλέντο σε καμία περίπτωση δε φτάνει για να πετύχεις”.

Για τη σκληρή δουλειά για να φτάσει ψηλά: “Η πολύ σκληρή δουλειά δε με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει. Είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δε με κουράζει ποτέ”.

Για το τι τον ενοχλεί:Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δε με εμπιστεύτηκε ή δε με εμπιστεύεται και δε με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερό μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση