Ο Μαρτίνς μίλησε για το χθεσινό ματς

Ο Μαρτίνς μίλησε για το χθεσινό ματς

Ο Μαρτίνς μετά το ματς έκανε δηλώσεις, αφήνοντας θετικότητα. 

Ο Ολυμπιακός στο τρίτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, με 3-0. Ο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε ότι κρατάει τα θετικά από την εμφάνιση, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά είδε μια ομάδα που δημιούργησε φάσεις και είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλο το ματς. Επίσης μίλησε και για τον νεοαποκτηθέντα Κουντέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Μπορεί να χάσαμε, αλλά τώρα ξεκινάω τέταρτη χρονιά στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν έχω δώσει σημασία στο αποτέλεσμα, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Παρά την ήττα είδα θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, είχαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε πιο πολλές επιθέσεις από την αντίπαλό μας, είχαμε περισσότερη κατοχή, κρατάμε τα θετικά γιατί πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια».

Για το σημερινό τεστ: «Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που παρά το γεγονός ότι είναι νέα έχει πολλή ένταση στο παιχνίδι και είναι ανταγωνιστική. Κρατάμε τα θετικά που είδαμε, είδαμε ωραία πράγματα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα, ήταν ομαδική δουλειά, υπάρχουν πράγματα που θέλουν διόρθωση, ήταν το πιο σκληρό τεστ για μας αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μα».

Για τον Κουντέ: «Αυτό είναι το παιχνίδι του Κουντέ, αυτό θέλαμε από αυτόν αλλά τον δοκιμάζουμε σιγά – σιγά γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία, σήμερα έκανε αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση