Ο πολύφημος Μαρτίνς

Ο πολύφημος Μαρτίνς

Ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να του ετοιμάσουν αφιέρωμα.

Τα…έργα και ημέρες του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού ανάγκασαν ανθρώπους της A Bola να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να ετοιμάσουν βίντεο-αφιέρωμα προς τιμήν του συμπατριώτη τους. Στο 6λεπτο βίντεο μίλησαν παίκτες που συνεργάζονται ή συνεργάστηκαν με τον Μαρτίνς όπως οι Βαλμπουενά και Ποντένσε, Έλληνες δημοσιογράφοι, οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων! Όλοι βγάζουν το καπέλο στον προπονητή του Ολυμπιακού για το έργο του.

Βαλμπουενά: “Αναφορικά με τη σημασία που είχε στην καριέρα μου ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς, θα τον τοποθετούσα στους κορυφαίους 3 προπονητές. Είχα προπονητές στο παρελθόν που ήταν σημαντικοί και βοήθησαν στην εκτόξευση της καριέρας μου όπως ο Έρικ Γκέρετς, όπως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά ο Πέδρο είναι ένας προπονητής που μου επιτρέπει να εξελιχθώ και συνεισφέρει σημαντικά στην καθημερινότητά μου στον Ολυμπιακό. Η προσαρμογή μου οφείλεται κυρίως σε αυτόν. Είναι αλήθεια ότι ο Πέδρο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές στην καριέρα μου”.

Ποντένσε: “Ήταν ο προπονητής που επηρέασε περισσότερο την καριέρα μου σχετικά με τον τρόπο που εξελίχθηκα, την επιτυχία που είχα και την ελευθερία που μου επέτρεψε να έχω ως ποδοσφαιριστής και να καταλάβω τον εαυτό μου ακόμη καλύτερα. Ο κόουτς Πέδρο ήταν ο πρώτος που με κάλεσε όταν μου χτύπησε την πόρτα η ευκαιρία και μου άνοιξε το δρόμο, μου έδωσε εμπιστοσύνη για να αποδεχθώ το πρότζεκτ. Πήγα στον Ολυμπιακό κυρίως εξαιτίας του. Ο τρόπος που προετοιμάζει τους αγώνες, η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ασκήσεις που ετοιμάζει για τις προπονήσεις της εβδομάδας που δεν είναι ίδιες δύο εβδομάδες αργότερα είναι τα δυνατά σημεία του. Η επιτυχία που έχει δεν με εκπλήσσει καθόλου και δεν θα με εξέπληττε αν κατέληγε στην Premier League ή στη La Liga, γιατί πιστεύω είναι στις δυνατότητές του”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση