Ο Σίκμα και οι άλλοι

Ο Σίκμα και οι άλλοι

Μιλάει με το 4άρι της Άλμπα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις.

Αποτελούσε και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα ο μιροτιτς παρόλα αυτά η περίπτωση του έχει δυσκολέψει πάρα πολύ οι τελευταίες εξελίξεις λένε ότι ο Μαυροβούνιος δεν μπορεί να βρει τρόπο αποδέσμευσης από την Μπαρτσελονα.

Επιπλέον σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δημοσιεύματα αναφέρουν πως Παναθηναϊκός και Αρμάνι και Μονακό έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους, παρόλα αυτά η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη,και ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας φαίνεται σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες να εξετάζει και εναλλακτικές.

Μια από αυτές είναι και ο Λουκ Σικμα της Άλμπα Βερολίνου το βασικό της τεσσάρι, όπου πηγές αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου να φορεσει τα ερυθρόλευκα.

Και για κάθε ενδεχόμενο ωστόσο στο λιμάνι έχουν στην ατζέντα τους και άλλους παίκτες όπως ο κορνελι και ο ποιθρες, αν και ο τελευταίος είναι καθαρός σέντερ, και δύσκολα θα κινηθεί για την περίπτωση του ο Ολυμπιακός μιας και στην συγκεκριμένη θέση υπάρχει υπεροπλία με Φαλ και Μιλουτινοφ και αν τυχόν αποκτηθεί παίκτης στην θέση αυτή θα είναι Έλληνας πχ. Τανουλης.

Υπάρχει και η περίπτωση του Άντονι Γκιλ 30 χρόνων που αγωνίζεται στο NBA και απότελει πουλέν του Μπαρτζώκα που είχαν συνεργαστεί ξανά στην ομάδα της Χιμκι.

Το thrilemou.gr παρακολουθει τις εξελίξεις και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο για την θέση 4 και τον εκλεκτό του Μπαρτζώκα για την θέση του Βεζενκοφ.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση