Όλα τα είπε ο Βεζένκοφ

Όλα τα είπε ο Βεζένκοφ

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Βεζένκοφ και πολύ αποκαλυπτικός και ο πατέρας του.

Μίλησε γενικά για όλα: Για το συμβόλαιο, την ανανέωση, την επιστροφή του και πολλά άλλα σημαντικά. Η συνέντευξη δόθηκε στο«Code Sport» του βουλγάρικου διαδικτυακού καναλιού TV+.

Απολαύστε την συνέντευξη του που ακολουθεί γραπτώς, αλλά και σε βίντεο για τους λάτρεις του οπτικού υλικού:

Σε ερώτηση του Βούλγαρου δημοσιογράφου για τις φήμες για συμφωνία με την ΚΑΕ για νέο συμβόλαιο, ανέλαβε να απαντήσει ο πατέρας Βεζένκοφ. Ο Σάσο διέψευσε ότι ο γιος του έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και παρέπεμψε για συζητήσεις από το Σεπτέμβριο, διευκρινίζοντας όμως ότι ο γιος του θέλει να μείνει στον Πειραιά:

«Είναι γνωστό ότι ο Αλεξάντερ έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Νιώθει υπέροχα και το δείχνει. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ο Ολυμπιακός, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχω μάθει από τον μάνατζερ του Βεζένκοφ ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του γιου μου.

Ακόμα είμαστε στο αρχικό στάδιο, γιατί έχει συμβόλαιο και από τον Σεπτέμβρη, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη μίας νέας συμφωνίας. Το να είναι ο Αλεξάντερ μέλος μιας ομάδας μαζί με τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου και τους άλλους παίκτες, είναι τιμή και προνόμιο. Νομίζω ότι ο γιος μου το ξέρει και το δείχνει».

Ο Βούλγαρος ρεπόρτερ ρώτησε κατά πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό η απουσία εγχώριων υποχρεώσεων και εκεί απάντησε ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ, εκφράζοντας τη γνώμη πως τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» θα γυρίσουν στη Basket League:

«Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολύ από το 2019. Οι ιδιοκτήτες μας το αποφάσισαν και οι οπαδοί μας το υποστήριξα. Εμείς οι παίκτες προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Ναι, όλοι θέλουν να ξαναδούν τον Ολυμπιακό στην πρώτη κατηγορία.

Έχουν συνηθίσει να βλέπουν παιχνίδια μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πέντε, έξι, ακόμα και εφτά φορές το χρόνο και τώρα παίζουμε μόνο δύο φορές για τη Euroleague. Θα μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τους οπαδούς.

Από την άλλη, έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια, αναλύουμε πιο πολύ τον αντίπαλο, αλλά σίγουρα ένας παίκτης απολαμβάνει να παίζει πιο συχνά παρά να προπονείται, αυτό είναι γεγονός. Αλλά νομίζω από την επόμενη σεζόν, όλα θα ξαναγίνουν όπως ήταν. Κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, αλλά ας περιμένουμε».

Και το οπτικό υλικό που προαναφέραμε:

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση