Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο του ΑΣΕΑΔ

Ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο του ΑΣΕΑΔ

Απορρίφθηκαν και οι 4 ενστάσεις που έκανε ο Ολυμπιακός.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε όλες τις ενστάσεις του Ολυμπιακού-και συγκεκριμένα 4-για παράνομη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα πάει στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει τις ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή της Χατζινικολάου στους τελικούς, καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτούς και πως το δελτίο της είχε εκδοθεί εκπρόθεσμα.

Άρα το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε πλήρως και βγήκαν όλα τα άπλυτα της ΕΟΚ (και όχι μόνο) στη φόρα. Αποκαλύφθηκε για ακόμα μια φορά ότι κυνηγάνε τον Ολυμπιακό και στον ερασιτεχνικό τομέα, που χρόνια τώρα δεσπόζει σε Ελλάδα και Ευρώπη και εμμέσως πλην σαφών κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία.

Ανακοίνωση καταπέλτης

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απόφαση-σκάνδαλο και έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ και του ΑΣΕΑΔ.

“Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται.

Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών.

Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις.

Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση